Kissani

30.9 rakkaat ystävämme Cakru, Ceri, Mini ja Mimosa muuttivat uudelle omistajalleen Turkuun. Tilanne oli älyttömän raskas minulle ja meinasi kyynel vierähtää siinä itkua pidätellessä.

Klo 10.30 lähdimme kohti Turkua kohti Mäkkäriä ja Myllyä. Ostin myllystä paidan ja maastokuosi lökärit.
Kello lähestyi kahtatoista jolloin oli määrä olla hakemassa kissaa. Omistaja oli meitä vastassa ja tarjosi kahvit. Kissa nimeltään Leevi oli heti ovella vastassa, meni hetkeksi piiloon, mutta ei mennyt minuuttiakaan kun oli jo leikkimässä meidän kanssa.
Kissa lähti mukaamme ja ajoimme suoraan kotiin.


Kotona Leevi lähti heti tutkimaan paikkoja ja jos alkoi pelottaa, se meni sohvan alle piiloon.
Leevi sopeutui hyvin nopeasti ja tuli itsestään viereen kerjäämään huomiota.
Nykyään Leevistä on paljastunut hyviä että ärsyttäviäkin puolia.
Hyviä ovat ne että en ole ikinä törmännyt näin ihmisriippuvaiseen kissaan. Se tulee aina ovella vastaan jos olen ollut ulkona, se nukkuu aina vieressäni ja jos istun sohvalla, se tulee istumaan käsinojalle tai viereen.


Huonoja puolia tässä rontissa on erittäinkin vaihtelevat mielialat. Esimerkiksi yksiaamu heräsin kun käteni oli sen suussa. Eihän se oikeastaan haittaa minua eikä kavereitani, sillä sen puremat eivät satu yhtään.
Toinen ärsyttävä puoli on se, että Leeville on ostettu 70€ raapimispuu, mihin se ei ole koskenutkaan. Jos on tarve raapia jotain, niin se on aina sohva. Silloin pitää vain ärähtää ja se lopettaa.

Muuten tämä kissa on aivan ihana enkä ikinä vaihtaisi sitä toiseen!




0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Sisällön tarjoaa Blogger.